Blog

Cyberpesten van BV's zetten het onderwerp hoog op agenda

Boardmember slachtoffer van cyberpesten

Al de ganse week moeten Corona en de regeringsonderhandelingen de voorpagina’s van de kranten en de nieuwsbulletins delen met berichten over het cyberpesten van Bv’s Een crimineel krijgt foto’s te pakken en misbruikt die op het internet. Beeld u de gevolgen maar eens in voor deze mensen hun privé relatie.

Wat als het over u of uw partner gaat?  Of over uw kind ?  Een ware nachtmerrie met zware privé-gevolgen.  Maar ook met impact op uw werk en bedrijf. 

Daarom werden AL onze verzekeringsformules vorig jaar gratis uitgebreid met de exclusieve waarborg BOARDMEMBERS.

Is uw bedrijf gedekt in één van onze cyber-verzekeringsformules? Dan genieten alle boardmembers en hun gezinsleden van een unieke dekking wanneer ze slachtoffer worden van allerlei vormen van ‘cyberpesten’ zoals grooming, sextortion, cyberpesten, ...

U belt onze hotline, wij zorgen voor directe ondersteuning door échte specialisten...zowel juridische toppers alsook IT specialitsten.

Zij zetten in de kortst mogelijke tijd uw passende verdedingsstrategie op touw : 

  • verwijderen en/of 'ondersneeuwen'  bedelven van schadelijke berichten
  • identificatie van de bron / dader(s) 
  • juridische stappen richting online platformen /...
  • het bekomen van een schadevergoeding

 

Meer weten?

Klik dan snel door naar de fiche “Exclusief bij Cybercontract: dekking Boardmembers’.

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu