25% van de cyberincidenten bewust veroorzaakt

Wist u dat een kwart van de veiligheidsincidenten bewust worden veroorzaakt door uw personeel? Het overgrote deel zijn onbewust, maar daarom niet minder schadelijk.

Een andere belangrijke conclusie uit het '2017 Global Threat Intelligence Center (GTIC) Quarterly Threat Intelligence Report' van NTT Security, is dat veel bedrijven zich niet bewust zijn van het gevaar dat ze elke dag lopen.

Een aantal andere belangrijke evoluties die onderzocht werden:

  • In 2017 hebben we een stijging gezien van 24% in het aantal incidenten
  • Vooral phising heeft een enorme groei gekend het voorbije jaar: wel 40%!

Hoog tijd om ook uw organisatie voor te bereiden!

 

Disclaimer: Deze tekst heeft louter als doel een facet van de inhoud van de dekking op een beknopte manier toe te lichten.  Deze tekst doet geen afbreuk aan de specifieke waarborgbeperkingen, uitsluitingen, vrijstellingen en wachttijden, of enig ander gedeelte van de algemene en bijzondere voorwaarden van de polissen c.q. het verzekeringscontract dat u eventueel via ons onderschreven hebt.  Uiteraard zal er ook nooit uitgekeerd worden tot boven de contractueel verzekerde bedragen.  In het algemeen kunnen aan deze tekst geen rechten ontleend worden noch lastens CyberContract, noch lastens de verzekeraars, noch lastens de verdelende makelaars, noch lastens de dienstverleners en/of andere samenwerkende partners.


Reacties
(Gaarne inloggen of registreren om te reageren)

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu