Dé uitdaging voor 2018 volgens Davos

Deze week gaat in Davos het 'World Economic Forum' door. Alle wereldleiders en de bedrijfsleiders van de grootste bedrijven ter wereld zijn aanwezig om te debatteren over de economie in 2018.

Naar aanleiding van deze conventie heeft het WEF een rapport uitgebracht met een studie over de grootste bedreigingen van het volgende jaar. Het volledige rapport kan u hier vinden: klik hier

Voor ons komt het niet als een verrassing, maar de grootste bedreiging voor de economie in 2018 is... Cyberveiligheid! En dan spreken we niet alleen voor de grote industrielanden als de USA of Rusland, maar ook over België. Dit is wat de Belgische ondernemers in hun top-20 zetten als bedreiging voor hun bedrijf:

 

Valt het u ook op dat in de top 10 nog een ernstig cyberrisico staat vermeld? Op plaats 8 staat namelijk 'data fraude of diefstal'.

Het bewustzijn wordt duidelijk groter over de risico's die elk bedrijf iedere dag loopt. De voorzorgsmaatregelen worden getroffen, zorg dat u niet achterblijft. Het is zoals bij woninginbraken: de dief zal eerst binnengaan in het huis waar de minste beveiliging aanwezig is!

En tenslotte: aangezien 100% veilig niet van deze wereld is (ook niet in Davos), kan u steeds bij ons terecht voor bijstand als het écht eens mis gaat...

 

Disclaimer: Deze tekst heeft louter als doel een facet van de inhoud van de dekking op een beknopte manier toe te lichten.  Deze tekst doet geen afbreuk aan de specifieke waarborgbeperkingen, uitsluitingen, vrijstellingen en wachttijden, of enig ander gedeelte van de algemene en bijzondere voorwaarden van de polissen c.q. het verzekeringscontract dat u eventueel via ons onderschreven hebt.  Uiteraard zal er ook nooit uitgekeerd worden tot boven de contractueel verzekerde bedragen.  In het algemeen kunnen aan deze tekst geen rechten ontleend worden noch lastens CyberContract, noch lastens de verzekeraars, noch lastens de verdelende makelaars, noch lastens de dienstverleners en/of andere samenwerkende partners.


Reacties
(Gaarne inloggen of registreren om te reageren)

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu