Linkedin lekt 117 miljoen wachtwoorden

Geen enkel IT-platform is veilig...ook niet dat van de "grote jongens" als Linkedin ! 

Recent maakte het bedrijf bekend dat door een beveiligingsfout linkedin-profielen inclusief wachtwoord werden gelekt.  Vandaag meldt De Tijd dat niet minder dan 117 miljoen gebruikers getroffen zijn...

linkedinDe linkedin-wachtwoorden worden momenteel te koop aangeboden....wij raden iedereen aan om als de bliksem z'n linkedin-wachtwoord te wijzigen!  Niemand wil immers een compromitterende foto / status update of een IS vlag op z'n professioneel linkedin-profiel, nietwaar?

Gebruik je je Linkedin-wachtwoord ook voor Facebook of je mailbox...dan is het slim om ook deze wachtwoorden te wijzigen.  Wie geld betaalt voor gestolen logon-credentials probeert deze heus ook uit op andere sites,daar moet je niet aan tijfelen.

Bereken hier de kost van een geschikte cyber-verzekering voor uw bedrijf of neem contact op met een van onze partners voor advies op maat !

Lees hier het artikel uit De Tijd over "Linkedin Leaks"

 

Disclaimer: Deze tekst heeft louter als doel een facet van de inhoud van de dekking op een beknopte manier toe te lichten.  Deze tekst doet geen afbreuk aan de specifieke waarborgbeperkingen, uitsluitingen, vrijstellingen en wachttijden, of enig ander gedeelte van de algemene en bijzondere voorwaarden van de polissen c.q. het verzekeringscontract dat u eventueel via ons onderschreven hebt.  Uiteraard zal er ook nooit uitgekeerd worden tot boven de contractueel verzekerde bedragen.  In het algemeen kunnen aan deze tekst geen rechten ontleend worden noch lastens CyberContract, noch lastens de verzekeraars, noch lastens de verdelende makelaars, noch lastens de dienstverleners en/of andere samenwerkende partners.


Reacties
(Gaarne inloggen of registreren om te reageren)

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu