Nieuws

Opleiding - verzekering in cybercriminaliteit

Wenst u beter inzicht in de diverse aspecten van cyberrisico's of geinformeerd worden over de verzekeringsmogelijkheden?

Ontdek het tijdens onze opleiding bij Brokers Training!

Als verzekeringsmakelaar beseft u maar al te goed hoezeer u afhankelijk bent van uw IT systeem en de goede werking ervan. Dit is op vandaag het geval voor elke organisatie of onderneming, groot of klein.

Maar elk IT systeem is kwetsbaar. Niet enkel omwille van technische of functionele tekortkomingen. Elke organisatie is een reëel doelwit voor criminelen, overheden, en concurrenten.  De kans op een cyberincident dat het voortbestaan van de onderneming bedreigt is vele male hoger dan de kans op een grote brand.  Klassieke verzekeringen bieden geen soelaas, hoog tijd dus om de specifieke cyberverzekeringen nader onder de loep te nemen.

Met deze opleiding willen wij u een beter inzicht verschaffen in de diverse aspecten van de cyberrisico’s. U wordt uiteraard ook uitvoering geïnformeerd over de verzekeringsmogelijkheden voor deze risico’s.

Tijdens deze opleiding komen onder andere de volgende thema’s aanbod:   

  • Korte uitleg van het jargon in het kader van cyber risico’s.
  • Bespreking van enkele concrete cases die zich recent hebben voorgedaan.
  • Bespreking van de beschikbare waarborgen op de verzekeringsmarkt.
  • Aandachtpunten bij het opstellen van een gepaste cyberverzekering.

3 opleidingspunten verzekeringen

Antwerpen, Van der Valk Hotel (voorheen Scandic) op 15 maart  van 19u tot 22u - SCHRIJF NU IN

Via Brokers Training

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu