Nieuws

Trofee 'beste idee van het jaar'!

CyberContract werd eind 2016 genomineerd als van "Beste idee van het jaar", en neemt deze prachtige trofee ook mee naar huis !

 

Eind 2016 werd CyberContract genomineerd voor de trofee van 'beste idee van het jaar'.  Tijdens het gala van "De nacht van de KMO" werd elke genomineerde aan de hand van een kort filmpje voorgesteld aan de aanwezigen.

Elke aanwezige kreeg in de weken voorafgaand aan het gala een stembiljet toegestuurd met daarbij eveneens een voorstelling van elke genomineerde per trofee. 

Dat CyberContract als winnaar uit de bus kwam voor de prijs van 'beste idee van het jaar' is natuurlijk fantastisch !  Een mooie bekroning voor het harde werk dat we leverden om ons idee te verwezenlijken.  En ook een geweldige bekroning voor onze partners die met evenveel toewijding meewerkten aan dit eerste succes ! 

Bedankt allemaal !

 

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu