Nieuws

NIEUW in ons gamma : de prijsbreker "Cyber COPPER"

Speciaal voor kleinere ondernemingen lanceert CyberContract een nieuwe & haarscherp geprijsde formule : Cyber "COPPER"

Een prijsbreker die géén afbreuk doet aan onze basisfilosofie

Bij CyberContract kiezen we voor eenvoud, volledigheid en kwaliteit.  We ontwikkelden daarom 3 formules aan (Bronze, Silver, Gold) die telkens de complete set aan topwaarborgen combineren bij meerdere verzekeraars, en die alledrie online tariefeerbaar & onderschrijfbaar zijn!
Het enige verschil was het verzekerde kapitaal voor de Cyber-waarborgen.
Daarnaast doen we natuurlijk ook verzekeringen op maat.

De voorbije weken werkten we naarstig verder om een 4de formule toe te voegen aan onze online-productgamma.  Meer bepaald een formule die ambieert om een prijsbreker te zijn en met 250.000€ verzekerd kapitaal voor cyber-waarborgen een mooie oplossing is voor heel wat (kleinere) KMO's.  Vandaag heb kunnen wij jullie de effectieve lancering van dit nieuwe product melden !

Met de helft minder verzekerd kapitaal dan in de formule "BRONZE", mikt de formule "COPPER" heel duidelijk op kleinere bedrijven. Meer nog, deze formule is enkel beschikbaar voor bedrijven

  • met een activiteit die wij inschalen als "Laag" of "Gemiddeld" risico
  • met een omzet van maximum 2.500.000 €


Behalve een lager verzekerd kapitaal voor cyber-waarborgen en dus ook een lagere premie, blijft de inhoud van de dekkingen ongewijzigd ten opzichte van de formules BRONZE, SILVER of GOLD die u al kent !  Onze prijsbreker biedt dus evenzeer een ijzersterme totaalbescherming zonder sublimieten.  En ook onze actieve hotline-bijstand is op dezelfde manier inbegrepen in de formule "COPPER". 

Vanaf vandaag wordt de optie COPPER automatisch getoond in onze online tariefmodule

Maak dus snel werk van uw persoonlijke offerte...in slechts enkele klikken krijgt u ze direct online.  Wil u ze ineens onderschijven, kan dit in slechts 6 stappen helemaal online !

Veel  succes !

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu