Nieuws

Succesvolle partner workshop

Op 6 maart organiseerde CyberContract voor haar partners een workshop. De aanwezigen zijn weer helemaal up-to-date over cyberveiligheid en onze polis.

Een belangrijk item op de workshop was 'schadegevallen'. Het is voor een potentiële klant niet altijd duidelijk welk risico hij loopt. Wij lichtten enkele echt gebeurde cases toe. Daarnaast werd ook ingezoomd op de dekking die klanten genieten bij GDPR inbreuken en stelden we ook onze nieuwe commerciële tools voor die onze makelaars kunnen helpen bij hun verkoop.

Schadegevallen

Zowel Koen Druyts van CyberContract als Thomas Christiaens van AIG toonden aan welk risico elk bedrijf loopt. Waar gebeurde cases bij Vlaamse KMO's.

SafeShops

Uw klanten met een webshop kunnen bij SafeShops het 'security seal' behalen. Voor deze klanten gelden speciale tarieven voor hun cyberpolis.

Actie: cyber protect & sell

CyberContract heeft een formule uitgewerkt die onze partners helpt bij het informeren van hun klanten en het verkopen van een cyberpolis. Inclusief ondersteuning door een call center.

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu