Nieuws

Een blik op de toekomst!

Via een terugblik op onze workshops

Op 23 en 26 oktober organiseerde CyberContract workshops voor haar partners. De aanwezigen hebben heel wat munitie gekregen om mee naar hun klanten te trekken.


En hier bovenop ook een eerste blik op onze verbeterde polis. 

In deze nieuwsbrief vindt u wat meer informatie over de onderwerpen die behandeld werden en wat er in de toekomst te wachten staat.

 Gastsprekers van topkaliber

Gent:

Jan Guldentops - Uit de loopgraven van de datasecurity.   

Herentals:

Marc Vael - Lessen uit 10 concrete Belgische cyberincidenten 

Rechtsbijstand

Het is voor een potentiële klant niet altijd duidelijk waarom deze optionele waarborg toch wel nuttig kan zijn. Wij lichtten enkele handige cases toe.

Nieuwe voorwaarden

Onze algemene voorwaarden en tarieven krijgen een upgrade! Een geheel nieuwe waarborg, nooit eerder gezien in een cyberverzekering!

Praktische en Commerciële tips

CyberContract heeft verschillende tools in het arsenaal die onze partners kunnen helpen bij het informeren van hun klanten en het verkopen van een cyberpolis.

 

De volledige presentatie met al deze onderwerpen kan u terugvinden op de 'partner - landingspagina'. U heeft de link daarnaartoe gekregen bij de opstart van uw partnership.


Moest u de link niet meer terugvinden of wenst u zich te informeren rond onze commerciële tools, kan u dit en meer eenvoudig opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu