Nieuws

3 op 4 bedrijven zal getroffen worden

Het Wereld Economisch Forum schat dat  74% van alle bedrijven wereldwijd tegen 2020 met cybercriminaliteit te maken gaat krijgen. Het Vlaams beleidsplan cybersecurity zal dan ook niet alleen inzetten op de versterking van het wetenschappelijk onderzoek, maar ook veel aandacht besteden aan Vlaamse bedrijven en de Vlaamse arbeidsmarkt.

Bovenstaande quote is de zoveelste eye-opener. 
Preventie is belangrijk, maar alles begint bij het correct inschatten en erkennen van het risico.

Ook Vlaanderen heeft dit (eindelijk) begrepen en investeert vanaf nu jaarlijkse 20 miljoen euro in onderzoek, awareness en opleidingen rond cyberrisico’s !

In dit artikel op de site van Vlaio worden 3 grote cyberrisico’s voor Vlaamse bedrijven helder toegelicht & van commentaar voorzien door Kurt Callewaert

Zijn conclusie is glashelder :

 

 

Lees hier het hele artikel
 
Adviseer uw klanten onze vernieuwde Cybertest !
Ook CyberContract investeerde al fors in awareness-initiatieven.  Denk maar aan de vele presentaties die we gaven.
Maar bovenal aan onze a-commerciële & gratis online CYBERTEST !

Deze helpt klanten hands-on na te denken over het thema, schat preventieve acties naar waarde en toont direct de belangrijkste verzekeringswaarborgen voor het bedrijf in kwestie!
 
Eind vorig jaar werd de test nog aangepast zodat geïnteresseerden bij aanvang kunnen kiezen voor de snelle versie (zonder bijvragen) of de uitgebreide test.

In beide gevallen help je je klant echt vooruit….en krijg je aan het einde van de test een direct bruikbaar rapport waarmee je klant aan de slag kan.
Maar waaruit ook direct het nut van een gedegen cyberverzekering blijkt !

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu