Nieuws

CyberContract neemt deel aan panelgesprek van KMOinsider over Cybersecurity

 Op 23 september 2021 organiseert KMOinsider een panelgesprek over Cybersecurity. 

 

Onze vennoot Maarten Dom schuift werd gevraagd om deel te nemen aan het debat, en zal zijn licht laten schijnen over het snelgroeiende fenomeen van ransomware en cyberrisico's in het algemeen.  Daarbij gesteund door heel wat concrete ervaringen uit schadegevallen die we van nabij meemaakten bij bedrijfsklanten die onze hotline en verzekeringsdekkingen al nodig hadden tijdens de voorbije maanden.

Een verslag van dit panelgesprek kan u kort nadien terugvinden op  KMOinsider !

Door deelname aan  dit soort noodzakelijke awareness -initiatieven, hoopt CyberContract haar steentje bij te dragen aan een beter bewustzijn over cyberrisico's bij ondernemers.  Aan meer & beter voorbereide bedrijven.  Maar niets is 100% veilig...daarom is het ook belangrijk dat ondernemers ontdekken dat ze zich kunnen verzekeren.  en dat dat eigenlijk heel logisch is, want dat doen ze ook met / voor heel wat andere (kleinere) bedrijfsrisico's ! 

Meer weten ?  Ontdek onze verzekeringsformules of contacteer een van onze +100 partnermakelaars voor advies ! 

 

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu