Rechtsbijstand: verzeker uzelf van een goede advocaat bij cyberincidenten

coverages 11 Risico: Een lange en dure procedure ?
 

 

Schadevergoeding verkrijgen na een cyberincident is vaak niet evident: die dossiers belanden bijna altijd op de rechtbank. Wat als ú het slachtoffer wordt en de niet verzekerde schade wenst te verhalen op leveranciers die uw gegevens kwijtspeelde of liet stelen? of u een werknemer wenst te ontslaan na een ongepaste tweet over een klant? Of u een geschil heeft met de fiscus over cyberinkomsten,...? Op die momenten hebt u écht een goede advocaat nodig. Wat die ook kost.

 

Waarborgen :

  • kosten van strafrechtelijke verdediging door advocaat naar keuze
  • kosten van burgerlijk of arbeidsrechtelijk geding door advocaat naar keuze
  • kosten van geschil met verzekeraar, administratieve overheid of contractspartner

 

Is het op u van toepassing?
Een geschil met een contractspartij kunt u misschien nog minnelijk regelen. Maar wat als u persoonsgegevens kwijtspeelde aan criminelen? Wat als u door de benadeelden mee gedagvaard wordt als medeplichtige voor de correctionele rechtbank? Hoe gaat u dan uw onschuld staande houden en uw strafblad blanco?

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu