CyberContract en Safeshops - een sterk partnership

Cybercontract, specialist in het verzekeren van cyberrisico’s, maakt deel uit van de security board van SafeShops en werkte actief mee aan de ontwikkeling van het ‘SafeShops Security Seal’ -programma. Overtuigd van de kwaliteit en inhoud van het ‘SafeShops Security Seal’-traject, beloont CyberContract de houders van zo’n geldig certificaat met 2 exclusieve voordelen:

 

Soepele acceptatie bij de onderschrijving van een cyberrisk-verzekering 

+

Een jaarlijkse korting op uw cyberverzekering bij CyberContract

 

Ook voor leden die het ‘SafeShops Security Seal’ nog niet behaalden is het interessant om de verzekeringsmogelijkheden tegen cyberrisico’s tijdig en grondig te bekijken. Op de website van Cybercontract worden de belangrijkste verzekeringswaarborgen helder uitgelegd. Je kan er ook direct een tarief aanvragen en nadien online onderschrijven. Haal je later alsnog het ‘SafeShops Security Seal’, dan wordt uw cyberrisk-verzekering bij CyberContract waarschijnlijk een heel stuk goedkoper. Win Win!

 

Waarom een cyberverzekering logisch is

  Bedrijven vertrouwen hun werking en kern-processen steeds vaker toe aan gesofisticeerde IT-programma’s. Door het gestegen belang van informatica en de nood aan erg gespecialiseerde knowhow, vertrouwen bedrijven steeds vaker op externe leveranciers en cloud-diensten. Net daarom loopt de schade bij een cyber-incident snel op en is vaak de werking van het bedrijf zelf in gevaar of helemaal gestopt! Uit dat gegeven is de dienstverlening van CyberContract geboren.
In geval van een cyberincident is een bedrijfsklant niet enkel gebaat bij een correcte schadevergoeding (een verzekering dus), het heeft tal van andere zeer acute noden om het incident het hoofd te bieden en te verhelpen.


Daarom zet CyberContract in op drie pijlers om klanten snel en accuraat te helpen:

  • Een hotline die 24/7 beschikbaar is voor onze klanten en die onmiddellijke IT hulp kan opstarten om de getroffen systemen zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen
  • Juridisch advies, zodat ook op dit vlak de (steeds striktere) wetgeving wordt gevolgd. In samenspraak met de normale juridische vertrouwenspersonen van onze klant wordt bekeken welke stappen nodig zijn ikv schademelding, vrijwaring van rechten, ... Met de GDPR regelgeving is dit aspect steeds belangrijker.
  • Een sterk pakket verzekeringswaarborgen zodat uw bedrijf beschermd is tegen de harde financiële en juridische gevolgen van een cyberincident. 

 

Voordelen voor SafeShops-leden met een geldig ‘SafeShops Security Seal’

Zolang u houder bent van een geldig ‘SafeShops Security Seal’, geniet u bij CyberContract van volgende unieke voordelen:

  • Soepele aanvaarding: Bedrijven met een webshop moeten doorgaans -ook bij CyberContract- bij het indienen van hun verzekeringsaanvraag een uitgebreide vragenlijst invullen zodat de verzekeraars in staat zijn het verzekeringsrisico correct in te schatten. Voor SafeShops-leden met een geldig ‘SafeShops Security Seal’ is deze stap niet langer vereist en nemen we genoegen met een verklaring dat er geen lopende cyberrisk-gerelateerde schadegevallen zijn!
  • Jaarlijkse tariefkorting: Zolang u houder bent van een geldig ‘SafeShops Security Seal’, geniet u bij CyberContract van een bijzonder sterke korting op uw cyberrisk verzekering ! In onderstaande tabel tonen we dit uitzonderlijke aanbod. Kijk in de kolom ‘Totale Bedrijfsomzet’ wat deze deal voor uw bedrijf betekent:

 

 

Interesse?

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons tijdens de kantooruren op 03/369 09 68 of neem contact op met een van onze partnermakelaars

 

Volg ons

linkedin facebook twitter  email

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw contract, uw factuur of wenst u informatie over onze producten en diensten? Vul dan hier even het contactformulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Contacteer ons

Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in een CyberCrime polis, kunt u hier online een offerte aanvragen. U hoeft slechts enkele basis gegevens te verstrekken, en wij doen de rest.

 

Bereken nu